Tule tapaamaan meitä FinnMateria-messuille Jyväskylään!

Mittausgurun syksy on alkanut vauhdikkaasti asiakasprojektien ja -vierailujen merkeissä. Tohinaa riittää vielä pitkälle syksyyn, sillä olemme lokakuussa ihka ensimmäistä kertaa esillä messuilla!

FinnMateria on Pohjoismaiden johtava kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden, kiertotalouden ja maarakentamisen messutapahtuma. Tapahtuma järjestetään 25.-27. lokakuuta Jyväskylässä.

Mittausguru Oy on mukana Mining Finlandin yhteisständillä muiden kaivosalan asiantuntijayritysten kanssa. Tule tapaamaan meitä osastolla B-106 ja juttelemaan miten voisimme taklata juuri sinun ympäristömittaushaasteesi.

Tarjoamme kaivosteollisuudelle luotettavat ratkaisut veden laadun, virtaaman, pinnankorkeuden, sään ja maaperän automaattiseen seurantaan. Emme edusta yksittäisiä laitetoimittajia, vaan etsimme aina tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa.

Jos haluat sopia tapaamisen etukäteen, ole yhteydessä Sanni Eerikäiseen, sanni.eerikainen@mittausguru.fi / p. 040 648 3300.