Mittausgurun palveluille myönnetty Avainlippu

Mittausgurun palveluille on myönnetty kotimaisuuden tunnukseksi Avainlippu-merkki. Kotimaisuus on meille tärkeää ja keskeinen osa vastuullista ja luotettavaa toimintaa.

Mittausgurun asennus-, huolto- ja pilvipalvelu ovat nyt Avainlippu-palveluita. Palvelulle myönnetty Avainlippu-merkki kertoo asiakkaillemme, että palvelun on tuotettu pääosin Suomessa, yrityksen omistajapohja on vahvasti suomalainen ja yrityksen pääkonttori sijaitsee kotimaassa. Vaan mitä avainlippu tarkoittaa Mittausgurulle?

Meille kotimaisuus ja avoimuus liittyy kiinteästi vastuullisuuteen, joka on keskeisin toimintaamme ohjaava arvo. Tarjoamalla suomalaista palvelua pystymme takaamaan laadun koko arvoketjussa ja toisaalta asiakas tukee ostopäätöksellään suomalaista työtä ja osaamista – näin hyvän kierre on valmis.

Mittausguru Oy pitää palvelutuotteidensa langat visusti omissa käsissä. Tästä konkreettisena esimerkkinä toimii pilvipalvelu, jonka kehityksestä ja ylläpidosta vastaavat omat koodarimme Suomessa. Asiakkaidemme toiminnalle kriittinen ympäristödata tallennetaan turvallisesti usealle eri palvelimelle EU:n alueella. Pilvipalvelumme kehityksessä noudatetaan myös parhaita tietoturvakäytänteitä (OWASP). Uskomme, että sinivalkoinen asenne kantaa niin meidät kuin asiakkaamme pitkälle!